zoeken | disclaimer

Rotatie viscometers

Wereldwijd worden er verschillende types en merken rotatie viscometers aangeboden. De standaard in deze reeks zijn de Brookfield viscometers. Aangezien met deze meters veelal relatieve viscositeit wordt gemeten (ook Brookfield viscositeit genoemd) ziet u hieronder een overzicht van de meest gebruikte Brookfield viscositeitmeters. Het is ook mogelijk om absolute viscositeit te meten, dit wordt gedaan met behulp van universele accessoires.

DV-I Prime viscositeitmeterDV-I Prime Digitale Viscositeitmeter
Een eenvoudige viscositeitmeter voor het meten van éénpuntsmeting. Met een ingebouwde timer is het mogelijk om automatisch een meting te starten en te stoppen. Door de Rs-232 uitgang is het mogelijk om alle data te exporteren en te analyseren.
Lees verder...

 

DV-II+ T Digitale Programmeerbare Viscositeitmeter
Deze viscositeitmeter is zowel geschikt voor het uitvoeren van éénpuntsmetingen voor bijvoorbeeld in kwaliteitscontrole en is ook geschikt voor het meten en analyseren van complete flowcurves. Een eenvoudige viscometer en reometer in één.
Lees verder...

 

 
DV-III Ultra Digitale Viscometer
Met deze viscometer is het in stand-alone uitvoering mogelijk om een eenvoudige éénpuntsmeting uit te voeren. Ook is het mogelijk om een vooraf geladen programma af te draaien en de data laden naar een computer en daar verder te analyseren.
Lees verder...
 

 

DV-E viscositeitmeterDV-E Digitale Viscositeitmeter
De meest simpele uitvoering van een digitale viscositeitmeter. U stelt de snelheid en de spindel in, waarna de viscositeit real-time wordt weergegeven.
Lees verder...

 

 

Analoge viscositeitmeterDe Analoge Viscositeitmeter
De viscositeitmeter waar het ooit allemaal mee is begonnen.
Lees verder...

 

 

 

KU-2+ viscositeitmeterStormer Krebs-Unit KU-II+ Viscositeitmeter
De standaard viscometer voor het meten van verf. In tegenstelling tot de overige rotatie viscometers meet deze viscometer in Krebs Units. Dit een veel gebruikte methode in de verfindustrie.
Lees verder...